Logo Logo
Módní doplňky na léto
  • 04.11.2021
  • módní doplňky,

Léto je roční období plné zážitků, večírků a dlouhých nocí. Teplé počasí s sebou přináší tu vlastnost, že váš outfit není schovaný pod vrstvami teplého oblečení, díky čemu může plně vyniknout! Součástí outfitu jsou samozřejmě módní doplňky, které dokážou nasadit tu pomyslnou třešničku na dortu. V našem článku se podíváme na módní doplňky, které by měly být součástí většiny letních outfitů.

Letní módní doplňky

Módní doplňky na léto

Projdeme si módní doplňky, kterými můžete ozdobit různé části těla a oblečení a které budou velmi jemně přitakávat k vašemu outfitu. Pojďme na to!

Pásek

Pásek je velmi oblíbeným estetickým i funkčním příslušenstvím, které drží vaše kalhoty tak jak mají. Velmi oblíbené jsou tenké pásky i k šatům, které zvýrazní vaše křivky, což vám dodá eleganci a šmrnc. Pásky naleznete v mnoha barevných provedeních, díky kterým si najdete pásek přímo pro vás. Vyrábějí se také z různých materiálů a co se týče pásků na léto, tak se většinou vyrábějí z kůže, bavlny, látky ale i z řetízků.

Náušnice

Od pasu přejdeme k hlavě, na které dokážete stylingem udat rozhodný směr vašeho outfitu. Nemluvíme však pouze o make-upu a účesu. Velmi důležité jsou také náušnice, díky kterým dokážete zdůraznit sebevědomí, nesmělost a další vlastnosti. Naleznete je v široké škále barevných a designových kombinacích, a to někdy dělá jejich výběr těžký. Je třeba si však uvědomit, že jsou náušnice stále jenom módní doplněk a nemá to být hlavní část vašeho outfitu, která by měla strhnout veškerou pozornost na sebe.

Kšiltovka a klobouk

U módních doplňku na hlavě ještě zůstaneme, protože další možností, jak doplnit svůj letní outfit je v podobě klobouku nebo kšiltovky. Ty však nemají pouze estetický, ale i praktický účel, jelikož chrání pokožku vaší hlavy před přímým sluncem. Co se týče provedení, tak se samozřejmě velmi liší vzhledem k příležitosti, ke které je chcete použít.

Kšiltovky jsou spojené hlavně se sportovním outfitem, a to buď k provozování sportu nebo čistě pokud na sobě máte sportovnější volnočasový outfit. Klobouky se však taktéž různí a pokud hledáte plážový klobouk, tak doporučujeme dámský slaměný klobouk, s designovými prvky v podobě stuhy. Dámské klobouky na nějakou společenskou událost bývají často v jedné kolekci se společenským oblečením, aby klobouk stylem i barvou perfektně ladil.

Sluneční brýle

Neměli bychom zapomenout ani na sluneční brýle, které jsou v létě taktéž módním, a přitom velmi praktickým doplňkem. Kromě toho, aby dobře vypadaly je však potřeba, aby splňovaly ochranné vlastnosti vůči UV záření. Pak už jen záleží zvolit správné sluneční brýle, které svým tvarem a designem přesně sedí k typu vašeho obličeje a k příležitosti, na kterou si chcete sluneční brýle vzít.

Blancheporte modrá dámská kabelka

Náramky a hodinky

Dalšími skvělými módními doplňky jsou náramky a hodinky, které vás díky volbě materiálů často doslova rozzáří. Náramky se vyrábějí ze zlata, stříbra, chirurgické oceli, korálků, kůže a mnoho dalších materiálů, zásluhou čeho naleznete vždy náramek pasující k vašemu outfitu. Náramky nejsou jen módním doplňkem na ruce, ale v podobě řetízků vypadají skvěle i na noze.

Hodinky jsou velice elegantním, a přitom praktickým módním doplňkem, který nás provází od nepaměti. Díky rozmanitosti designů a barevných provedení jsou hodinky vhodné ke každému typu outfitu od volnočasového přes sportovní až pro společenský outfit.

Kabelky a batůžky

Pro uschování peněženky, mobilu, případně svetříku a dalšího příslušenství jsou velmi vhodné kabelky a batůžky. Ty nejen plní praktický účel, ale jsou také skvělým módním doplňkem. Kabelky jsou přitom více elegantní než batůžky, které budí více sportovní dojem.

Závěr

A jsme na konci našeho článku, ve kterém jsme si prošli módní doplňky pro letní měsíce. Důležité je přitom myslet na to, že se stále jedná o doplňky, které by neměly ukrást a upoutat veškerou pozornost vašeho outfitu. Díky našemu článku však pevně věříme, že víte jak na to. Pokud hledáte inspiraci pro letní outfity, tak jsme se o letní pánské i dámské módě rozepsali v našem článku Tipy na letní outfity