Logo Logo
Jak nosit mikinové šaty
  • 26.12.2021
  • mikinové šaty, šaty,

Mikinové šaty jsou módním trendem, který má na svědomí mnoho celebrit a módních návrhářů. I přesto, že se hodí do každého stylu od elegantního po sportovní, tak mnoho žen má stále strach je nosit. Hlavním důvodem je, že přesně neví jak nebo s čím mohou mikinové šaty kombinovat. My se na to podívali v našem článku!

Jak nosit mikinové šaty

Jak nosit mikinové šaty

Prvně se podíváme na to, jaké vlastně nalezneme typy mikinových šatů a k jakým příležitostem je nejvhodnější je nosit. Následně se podíváme na různé kombinace s dalším oblečením a doplňky, které můžete v případě mikinových šatů nosit a na závěr si projdeme typy bot, které se k tomuto typu šatů skvěle hodí.

Typy mikinových šatů

Na trhu se setkáme s různými druhy mikinových šatů, které se liší provedením, materiálem a celkovým designovým provedením. Pojďme si nyní projít příklady mikinových šatů a k jakým příležitostem je vhodné je nosit.

Blancheporte Mikinové šaty ze 2 materiálů bronzová 50

Elegantní mikinové šaty

Když se řekne „mikinové šaty“, mnoho lidí si představí sportovní styl. Nicméně mikinové šaty mohou mít mnoho podob a výhod, proto jsou tak oblíbené módním trendem. Ženy mohou mikinových šatů využívat jako elegantního oblečení do města nebo k návštěvě obchodu, pokud je vhodně kombinují. Například elegantní mikinové šaty mohou mít délku ke kolenům nebo pod kolena, jsou z volného materiálu a mohou mít krátké rukávy. Doporučujeme, abyste mikinové šaty volila nad kolena, protože můžete s nimi mnohem víc kombinovat a mohou se hodit k mnoha typům bot.

Sportovní mikinové šaty

Pokud máte ráda sport a mikinové šaty, nemusíte se bát, že byste nevypadala dobře. Sportovní mikinové šaty mohou být velmi elegantní a módní. Můžete je jednoduše kombinovat se sportovními outfity včetně doplňků jako kšiltovky či botasky. Ať už hledáte jakýkoliv typ mikinových šatů, tak vám doporučujeme navštívit módní srovnávač modise.cz, ve kterém naleznete širokou nabídku mikinových šatů a dalších módních kousků. 

Jak zkombinovat mikinové šaty?

Mikinové šaty můžeme zkombinovat s elegantním spodním prádlem, módními doplňky, módními kousky, legínami a dalšími typy oblečení a doplňky. K mikinovým šatům můžete přiřadit i opasky, dámské mokasíny, sandály, podpatky nebo módní boty. Rozhodně pokud má mikina dlouhý rukáv, tak nebudete mít potřebu kupovat další mikinu navíc.

Další módní kombinace

Mikinové šaty můžete nosit i v zimě. V tom případě se hodí kombinace s módními legínami, džiskami či kozačkami. Dámské mikinové šaty můžete kombinovat i s módními doplňky (např.: košile, nákrčníky či mikiny), taškami nebo kabelkami.

Jaké vybrat dámské boty k mikinovým šatům

Dámské mikinové šaty jsou oblíbeným kouskem oblečení. Můžete je nosit na mnoho různých způsobů a výsledek bude vždy skvělý. Jestli máte ale problémy s tím, jaké dámské boty k mikinovým šatům vzít, máme pro vás několik užitečných rad.

Aby měly dámské boty k mikinovým šatům punc módního kousku, vyberte si mírně vysoké boty se špičkou. K mikinovým šatům se hodí také baleríny nebo sandály na podpatku. Další skvělou volbou v podobě obuvi k mikinovým šatům jsou dámské mokasíny, botasky nebo mule. Vždy přitom záleží na příležitosti a typu mikinových šatů.

Závěr

A jsme na konci našeho článku. Jak jde vidět, při výběru outfitu společně s mikinovými šaty se není čeho bát. Dopředu však myslete, na jaké příležitosti si chcete mikinové šaty koupit a co k nim chcete variovat za další oblečení a boty. Věříme však, že díky našemu článku již jistě víte, jak na to.